محمد جواد آذری جهرمی در ادامه با اعلام نیاز وزارت ارتباطات به همکاری با «نیان الکترونیک» گفت: پیش از این تصمیم بر آن گرفتیم که به خاطر مسائل مربوط به ارتباطات مدرسه ای در منطقه ای محروم در کرمان را به برق متصل کنیم حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه کردیم. در صورتی که اگر میدانستیم ظرفیتی مانند واحد نیان الکترونیک که با اتکا به برق و باد می تواند انرژی تولید کند، وجود دارد این سرمایه گذاری را با کمک این شرکت و سرمایه گذاری کمتر انجام میدادیم.
آذری جهرمی با بیان اینکه شرایط حضور شرکت های تولیدی را در بازارهای هدف فراهم خواهیم کرد، گفت: ظرفیت تولید نیان الکترونیک فراتر از ظرفیت بازار داخلی است و ما باید زمینه مناسبی برای صادرات این شرکت فراهم کنیم و کمک کنیم که این عرصه توسعه پیدا کند.
مدیرعامل گروه صنعتی نیان الکترونیک نیز در حاشیه بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از این گروه با معرفی این واحد صنعتی گفت: سال ۶۹ ایده اولیه کار از دانشگاه کلید خورد و از سال ۷۴ استارتاپ ما با ۳ نفر تشکیل شد و در یک فضای زیرزمینی با فضای ۷۰ متر مربع آغاز به کار کردیم.
محمدعلی چمنیان با بیان اینکه در طول 20 سال گذشته حدود ۸۵ درصد بازار داخل را به دست آورده ایم، گفت: برای پیشرفت قدم به قدم حرکت کرده ایم و هیچ کدام از دستاوردهایمان با سرمایه سنگین بدست نیامده است. در حال حاضر کارخانه نیان باطری در شهرک صنعتی کاویان فعالیت می کند و طرح جدید ما در شهرک صنعتی چناران با زیربنای ۱۸ هزار متر فضای تولیدی آماده بهره برداری است.
مدیرعامل گروه صنعتی شرکت نیان الکترونیک خاطرنشان کرد: میزان اشتغال زایی که تاکنون داشتهایم از 3 نفر آغاز و تا ۶۴۰ نفر ادامه داشته و در شهرک صنعتی چناران انتظار داریم که ۴۰۰ نفر دیگر به نیروی خود اضافه کنیم. همچنین ظرفیت تولید سالیانه ۱۰۰۰ مگاوات مبدل انرژی الکتریکی در واحد جدید ایجاد شده است که قابلیت بهبود تراز ارزی کشور تا یکصد میلیون دلار و توان ایجاد اشتغال برای ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۱۰۰۰ نفر هم اشتغال غیر مستقیم را داراست.
پیام شما با موفقیت ارسال شد .