انتخابات هئیت رئیسه اتاق ایران در این دوره با حواشی زیادی همراه بود. حاشیه هایی که برای منتخب ریاست اتاق ایران و تلاش برای ابطال آرای وی به وجود آمد، این انتخابات را با شرایطی عجیب روبرو کرد؛ اما با توجه به اینکه سکان ریاست اتاق ایران در دوره قبل در دستان رئیس اتاق مشهد بود، علی شریعتی مقدم به نمایندگی از خراسانی ها آمده بود تا حداقل یک کرسی هیات رئیسه را برای خراسانی ها حفظ کند.
محسن خندان دل، فعال اقتصادی معتقد است که اتاق یعنی لابی گری و یکی از اصلی ترین حوزه های نفوذ آن، لابی گری است. او می گوید: این لابی گری تابعی از شرایط متعدد است که اتاق مشهد نتوانست از این ظرفیت به درستی استفاده کند. شاید یکی از دلایل اصلی به دست نیاوردن کرسی در هیئت رئیسه اتاق ایران، این است که رئیس قبلی اتاق ایران، رئیس اتاق مشهد هم بوده و زاویه بندی جریانات لابی گر اتاق ایران در دوره جدید، نسبت به گروه قبلی که مسوولیت اتاق ایران را داشتند متفاوت بوده است. آقای شریعتی مقدم هم عضو هیئت نمایندگان اتاق مشهد بود که ایشان هم در همین زاویه اتاق ایران قرار گرفت؛ بنابراین اتاق مشهد نتوانست از ظرفیت های لابی گری اش به درستی استفاده کند. قطعا بخشی از این ناکامی در کسب کرسی به ضعف اطلاع رسانی و تبلیغات خوب و موثر برای آقای شریعتی مقدم برمی گردد. انرژی لازم برای معرفی ایشان و طرح دیدگاه هایشان براساس یک برنامه مدون گذاشته نشد. اینکه کاندیدای مشهدی ها به عنوان یک فرد توانمند صاحب فکر به نسل جدید اتاق ایران معرفی شود.
خندان دل معتقد است جای خالی هیئت رئیسه اتاق ایران را با ظرفیت های دیگری می توان جایگزین کرد: یکی از مهمترین ظرفیت ها و ابزارها، کمیسیون ها هستند. ما برای پر کردن خلا کرسی در هیئت رئیسه اتاق ایران، باید حضور پررنگی در کمیسیون های اتاق ایران داشته باشیم.
حسین متین راد، پیشکسوت حوزه صنعت هم با بیان اینکه اتاق مشهد بایستی نسبت به اتفاقات روز موضع و واکنش داشته باشد، عنوان می کند: الان آقای سلاح ورزی انتخاب شده و عدهای میخواهند حذفش کنند ولی اتاق مشهد نسبت به این اتفاق هیچ موضعی نداشته است.
متین راد با تاکید بر اینکه تیم جدید اتاق مشهد باید توانایی هایش را در حمایت از فعالان بخش خصوصی استان نشان دهد تا بتواند در دوره بعد یک کرسی در هیئت رئیسه اتاق ایران کسب کند، می گوید: اتاق مشهد سابقه بدی در عدم حمایت از فعالان اقتصادی خراسان دارد و بزرگترین آن عدم حمایت از مالک شرکت «پدیده» بود، به طوریکه هیچ حمایتی از این فعال بخشی خصوصی از سوی اتاق مشهد انجام نشد. به نظرم بعد از ماجرای پدیده، سرمایه گذاران تمایلی به سرمایه گذاری در مشهد نشان ندادند، چون دیدند که حمایتی از سوی نمایندگان بخش خصوصی در اتاق نمی شوند.
* جای خالی شافعی
حسین محمودی خراسانی، عضو هیئت نمایندگان اتاق مشهد هم درباره دلایل انتخاب نشدن نماینده مشهدی ها می گوید: واقعا نمی دانیم که چه شد ایشان رای نیاورد. حتما این عدم توفیق در جایگاه اتاق مشهد اثرگذار است. متاسفانه الان هیچ جایگاهی در اتاق ایران نداریم و جای آقای شافعی در این دوره بسیار خالی است. ایشان دو دوره رئیس اتاق ایران بودند و توانستند جایگاه اتاق مشهد را در کشور تثبیت کنند.
محمودی خراسانی قدرت لابی گری اتاق مشهد را در این دوره نسبت به دوره های قبل ضعیف تر توصیف کرده و عنوان می کند: در این دوره نتوانستیم لابی گری قوی را با استانها داشته باشیم و ضعف رسانه ای در این ناکامی بی تاثیر نبود، باید تبلیغات بیشتری درباره عملکرد و توانایی هایی آقای شریعتی مقدم انجام می شد تا استانها بیشتر با ایشان آشنا شوند.
رونمایی از کلید دار جدید اتاق مشهد |
---|
ترمز تورم مسکن در مشهد |
موانع بزرگ مبادلات مهندسی |
فرصت رونق هتلهای مشهد |
معطلی دوباره در دوغارون |
پیام شما با موفقیت ارسال شد .